Pui cu bere in Thermomix

reteta de pui cu bere in thermomix

Reteta de pui cu bere in Thermomix

Reteta pas cu pas pentru a prepara un delicios pui cu bere in Thermomix în 35 de minute, o potrivire perfectă.

Acest fel de mâncare de pui atât de faimos este ideal pentru a servi întreaga familie și datorită rețetei pe care am preparat-o în ArteCulinarius.com  se poate face cu Thermomix-ul dvs. foarte ușor.

Și dacă doriți să obțineți maximum de la robotul de bucatarie pe care il aveti, nu pierdeti retetele noastre pentru negrese in Thermomix și paella cu fructe de mare in Thermomix.

Ingrediente

 • 1 kg de bucati de pui
 • 1 ceapa mare
 • 2 catei de usturoi
 • 120 gr de ardei roșu
 • 100 gr de rosii proaspete
 • 50 ml ulei de măsline
 • 1 cutie de bere (33cl)
 • piper negru măcinat
 • sare

Prepararea de pui cu bere in Thermomix

 1. Incepem aceasta delicioasa reteta de pui Thermomix cu taierea puiului in patru, dacă nu l-ați cumpărat deja taiat.
 2. Se curata ceapa, se spală și se taie în sferturi. Faceti același lucru cu ardei roșu și curatati coaja de la usturoi, de asemenea. Introduceți toate legumele în bolul de la mixer și programati Thermomix la viteza de 7 timp de 10 secunde pentru a se toca toate. Deschideți capacul și coborâți resturile care au ramas pe pereți.
 3. Apoi se pun roșii proaspete și ulei de măsline. Programati pentru a praji la temperatura de 100°C, timp de 7 minute, la viteza 1. Dacă nu s-a terminat a se face amestecul, se poate prăji timp de inca un minut, totul va depinde de cât de groase răman bucățile de legume.
 4. Puneti fluturele în Thermomix și pe lame se adaugă carnea de pui taiata (amintiți-vă că trebuie să fie curata). Acest program il puneti timp de trei minute, din nou la 100º temperatură, dar cu viteza lingura. Este important să verificați prin deschidere înainte de a porni ca fluturele nu iese in afara.
 5. Odată ce programul a terminat, turnati berea, cu o lingura de sare si piper (este o cantitate orientativă, pentru că puteți adăuga mai mult din fiecare condiment dacă doriți). Mențineti temperatura la 100 de grade și viteza în programul lingură, de data aceasta un program de 25 de minute.
 6. Când începe să fiarbă, este important ca paharul sa fie îndepărtat și pus în schimb coșul, astfel încât în ​​acest fel se va evapora si nu va stropi in afara. Cand programul s-a încheiat, intepeti cu un cuțit pentru a verifica puiul este bine făcut. Dacă nu este cazul, mai puneti doar câteva minute. În același program.
 7. Dacă aveti de gand sa serviti acest pui însoțit o garnitura, este caracteristica de obicei cu niște cartofi sau orez alb, dar, de asemenea, merge bine cu o salata simpla.